Jelenlegi hely

Új termékeink: Suma Cafe kávégép tisztítószerek

A kávé a világ egyik legkülönbözőbb ízekben előforduló terménye, több mint 800 féle különböző ízzel és aromával.


A jó kávé a tiszta kávégéppel kezdődik. Új Suma Café termékkörünk segítségével Ön is a legtöbbet hozhatja ki a kávé ízéből.
Az új Suma Café termékek úgy lettek kifejlesztve, hogy a kávéberendezések tisztításával kapcsolatos igények teljes spektrumát lefedjék.

A Suma Café termékek előnyei:

  • a tökéletes tisztaságnak köszönhetően elérhető a kívánt aroma-a kávé és eszpresszófőzés során keletkezett olajos és vízköves lerakódásokat szűnteti meg, amely jelentősen befolyásolja az elkészített kávé ízét.
  • minden kávéberendezés-típushoz megfelelő-bármilyen kávégépe is van, hagyományos-, vagy automata eszpresszó, filtere, vákuumos, vagy frissen örlő berendezés, mi megoldást nyújtunk annak tisztítására
  • egyszerűség és megbízhatóság-minen Suma Café termék egyszerűen használható, mivel 1 vagy 2 literes flakonokban kerülnek értékesítésre

A termékek használatával a környezetre is tekintettel van, hiszen a Suma Café márka olyan foszfát-mentes, biológiailag lebomló alapanyagokat tartalmaz, melyek újrahasznosított csomagolsásuknak köszönhetően minimális hatással vannak környezetünkre.

A termékek 2014 októberétől megtalálhatóak a Vivaker kínálatában.

Amennyiben segítségre van szüksége a saját gépéhez megfelelő termék kiválasztásához, forduljon bizalommal vevőszolgálatunkhoz a 96/519-175-ös telefonszámon, vagy írjon e-mailt a vivaker@vivaker.hu e-mail címre.