Jelenlegi hely

Takarítás szakértelemmel

 

Már megint problémák adódtak intézménye takarítását illetően? Rendszertelen a tisztítószerek adagolása? És mindez hónapról hónapra súlyos pénzösszegeket jelent Önnek?

Tegyen ellene!

Bízza a piszkos munkát a Vivakerre!

Nincs annál kellemetlenebb, mikor ügyfelei vagy látogatói az intézménybe betérve koszos és kellemetlen szagú helyiségekbe botlanak. És szembesülnek vele, hogy nyoma sincs takarításnak...

Ugye Ön is meglepődne, ha egy sikeres céghez betérve az előtérben uralkodó káosz egészen mást sugallna, mint a makulátlan imázsuk...

Intézménye tisztasága és rendezettsége sokat elárul Önről és vállalatáról. Ne hagyja, hogy megbélyegezzék egy rossz választás miatt!

A Vivaker segít Önnek, hogy intézménye mindig a legjobb formájában tündökölhessen.

Hogy kik vagyunk mi?

A Vivaker olyan higiéniai eszközökkel és termékekkel foglalkozó vállalat, amely megkönnyíti Önnek intézménye takarítását. Segít, hogy állandó tisztaság legyen intézményében. Legyen az csúszásgátló szalag vagy szappanadagoló, termékeink széles skálán nyújtanak segítséget a takarítás során a csillogó tisztaság és a kellemes illat eléréséhez.

Mit nyújtunk Önnek?

  • állandó tisztaságot és higiéniát
  • gyors szállítást
  • költségmegtakarítást
  • elégedett felhasználókat
  • magas minőségű takarítást segítő termékeket

 

Termékeink intézménye minden takarítási problémájára megoldást nyújtanak. A piacvezető gyártók legjobb termékeit gyűjtöttük Önnek egy csokorba.

Mondjon búcsút a pazarlásnak és a vele járó költségeknek!

Nem is gondolná, mennyi pénzt spórol meg a takarítás során, hogyha korszerű adagolókkal szereli fel intézményét. Korántsem mindegy, hogy milyen összetételű szappant helyez ki, ahogy az sem, hogy mindezt hogyan adagolja.

Talán Ön is szembetalálkozott már a takarítók szakképzetlenségével a takarítás terén?
Többet ne aggódjon emiatt! A Vivaker termékeit gyerekjáték használni, így az is csodát művelhet velük, akinek nincsen szakvizsgája takarításból.

 Ekkor jön képbe a Vivaker!

Nem csak kiváló termékeinkkel járulunk hozzá a takarításhoz és intézménye tisztaságához. Higiéniai tanácsadásokkal, konzultációkkal és képzésekkel segítjük Önt, hogy a lehető legjobban kihasználhassa a szolgáltatunk nyújtotta lehetőségeket.

Miben vagyunk mások?

1. Gazdasági higiéniai tanácsadás közel 20 év szakmai tapasztalattal

Mi nem csak értékesítjük termékeinket. Segítünk, hogy azokat takarítása során a leghatékonyabban használhassa. Hiszen mit ér egy remek kis szerkezet, ha a személyzet  nincs tisztában a megfelelő használatával? Tüzetesen bevezetjük takarítóit a legapróbb takarítási  fortélyokba, melyekre nem is gondolna. S mindezt sok éves szakmai tapasztalattal.

2. Vevőszolgálat, melyre mindig számíthat

Van Önnek éppen elég dolga, bízza csak ránk, hogy a rendelését mi tartsuk fejben. Adja le a rendelést, mi pedig lebonyolítjuk a szállítást, az esetleges összeszerelést, betanítást...

3. Állandó minőség

Termékeink egytől egyig a legjobb minőséggel rendelkeznek. Ami nem az, azt egyszerűen nem forgalmazzuk. Korszerű, egyszerűen kezelhető, hatékony termékek, amikkel a takarítás villámgyorsan megy. Mindemellett környezetkímélőek.

Még mindig kételkedik szakértelmünkben?

Nos, akkor engedje meg, hogy mindezt egy kedvező ajánlattal oszlassuk el Önben!

Bízunk termékeink sikerességében. Azonban ha mégsem felelnek meg a takarítás során, teljes visszavásárlási garanciát adunk Önnek.

Ne habozzon!
Keressen fel minket, hogy még a légy is hason csúszhasson vállalata termeiben!

 

 

Elérhetőségünk: vivaker@vivaker.hu