Jelenlegi hely

Rólunk

A VIVAKER azzal a céllal hozta létre ezt a honlapot, hogy hasznos új információkkal lássa el az optimális higiéniai megoldásokat kereső cégeket, intézményeket.

Támogatjuk Önt higiéniai konzultációkkal, tanácsadással, képzésekkel, valamint segítséget nyújtunk a termékek biztonságos használatához.

Miért minket válasszon?

Nemcsak kíváló termékeket kínálunk, hanem kényelmet biztosító szolgáltatásokat is. 

Az innovatív gyártók legjobb összeválogatott termékeit hoztuk el Önnek.

Segítünk kiválasztani az adott területre melyik terméket, milyen adagolástechnikával tudja a legoptimálisabban használni.

Nem csak kiváló termékeket adunk, hanem hasznos gyakorlati felhasználási tapasztalatokat és eszközöket is biztosítunik a könnyebb munkához.

 

5 dolog, amit CSAK a Vivaker Bt.nél talál:

1. Gazdasági Higiéniai Tanácsadás 20 év szakmai tapasztalattal - ezzel igazán spórolni tud a higiénián, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie az illattal és a tisztasággal.

2. Kiemelt vevőszolgálat - nem kell fejben tartania a rendelést, mert mi emlékeztetjük.

3. Állandó minőség - bennünk nem fog csalódni és a környezetvédelemre is gondolunk.

Vivaker Bt.Vivaker Bt.Vivaker Bt.Vivaker Bt.

 

4. Garancia - sőt erre visszavásárlási garanciát is adunk. Ezért amennyiben Ön nem elégedett, úgy visszafizetjük az árat.

Vivaker Bt higiénia

 

5. Nálunk nem fog unatkozni - tudjuk, hogy a higiénia nem túl izgalmas dolog, ezért havi nyereményjátékokkal garantáljuk, hogy vidámmá tesszük napjait.

 Vivaker Bt.

 

Mondja el véleményét tapasztalatai alapján!

Vivaker Tibi                                                        Vivaker Andi
     Villányi Tibor                                                                          Villányiné Varga Andrea

 

Cégbemutató: A győri székhelyű VIVAKER Bt. 100%-ban magyar tulajdonú cég, mely két egyéni vállalkozás egyesüléseként jött létre 1997-ben.

Vezetőség: Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az Ön számára a legjobb minőségű, ár-érték arányú higiéniai megoldásokat kínáljuk, s mindezt környezetbarát módon -erre büszkék vagyunk.

Termékeink az összes szükséges engedéllyel rendelkeznek: OÉTI, OTH, OKBI stb. és HACCP kompatibilisek.

Gondolva Önre, a biztonságtechnikai adatlapot és a termékleírást is átadjuk az első vásárláskor.

Minőségbiztosítás: az ISO 9001:2009 minősítésünk arra kötelez bennünket, hogy a vevői elégedettségünket magas színvonalon tartsuk és folyamatosan fejlesszük.